Banderoll.se

like

Proffs på trycksaker!

Vi är ett digitaltryckeri med inriktning mot storformat. Vi har egen produktion i vår lokaler i Librobäck, Uppsala. Vi har över tio års erfarenhet av digitaltryck och då vi redan stött på de flesta problemen när det gäller tryckteknik och montagelösningar – så ni kan känna er trygga med oss som leverantör.

Vi har egna montörer och originalhantering samt designer i huset. Dessutom har vi ett mycket stort kontaktnät när det är någoting unikt som måste skräddarsys. Vi är aldrig främmande för en utmaning!

Vi vill gärna hjälpa er att nå era mål genom att vara ert perfekta bollplank via chat, telefon, epost och “på riktigt”

like

Deadlines

Vi vet att det är extremt viktigt att hålla utlovade leveranstider. Det finns manga aktörer på marknaden som importerar alla sina trycksaker och bara fungerar som en mellanhand, detta ger långa leveranstider och en otrygghet när det kommer till feltryck och kvalitet. Vi har både egna maskiner i Europa och egen produktion I Sverige för att säkerhetsställa leveranssäkerheten till er.

like

Embalage

Alla våra produkter funktionskontrolleras innan vi levererar. Eftersom att många saker är känsliga så hanteras samtliga ärenden på våran logistiksavdelning manuellt av erfarna lagerarbetare som ser till att allt embaleras på rätt sätt.

like

Miljöarbete

Vi försöker jobba med så miljövänliga alternativ som möjligt. Många produkter är pvcfria och vi använder miljöanpassat bläck. Fråga oss gärna om miljövänligare alternativ när ni beställer av oss.

like

Montage

Vi åker gärna ut på montage när det inte finns möjlighet att göra dem i våra lokaler. Vi har en egen lastbil med möjlighet att frakta stora plåtskyltar som annars enkelt kan skadas på terminalen hos fraktbolagen. Dessutom har vi plats med alla våra verktyg och trycksaker för ett smidigt och snyggt montage hos er!

 

Inte bara på webben

Banderoll.se är ett tryckeri som inte bara finns på webben utan vi har dessutom sedan många år egen produktion i Librobäck, Uppsala. Många “tryckerier” på nätet är bara mellanhänder eller brokers som de kallas och utger sig för att ha egen produktion, men flyger hem trycksakerna från Kina. Inget direkt miljötänk.

Vi har också egen import av vissa produkter från Europa men största delen av vår produktion gör vi själva – Välkommen att hälsa på oss!

Kunskap på köpet

På banderoll.se kan vi trycksaker, framförallt är vi extra duktiga på storformat, skyltar och bildekorer. Alla på Banderoll.se har varit verksamma i branschen under snart ett sekel. Därför har vi redan gjort de där värsta nybörjartabbarna och har alltid en kreativ lösning för att just era trycksaker ska göra skillnad i er marknadsföring!

Rätt pris

Vi säljer bara produkter som lever upp till den kvaliteten som man önskar av en produkt, så att ni som kund alltid kan vara säker på att ni får en bra vara till ett hyggligt pris.

Sedan starten 2005 har vi levererat otroligt mycket banderoller och självklart har det med våra billiga priser att göra. Vi lägger mycket energi på att hålla en låg prisbild då vi har webben som största kundkälla måste vi ha låga marginaler och leva på kvantitet och kvalitet! 

Inga Trick

Vi använder bara äkta bilder i äkta miljöer på produkter som vi har levererat, inga flashiga supersläta 3danimeringar utan vi vill att ni som kund ska se hur det ser ut i verkligheten!

Eftersom att vi bara säljer saker som vi själva är nöjda med så är vi inte rädda för att visa dem! Ibland får ni stå ut med lite sämre bilder – men de är i alla fall på riktigt!