Banderoll.se

like

Proffs på trycksaker!

Vi är ett digitaltryckeri med inriktning mot storformat. Vi har egen produktion i vår lokaler i Librobäck, Uppsala. Vi har över tio års erfarenhet av digitaltryck och då vi redan stött på de flesta problemen när det gäller tryckteknik och montagelösningar – så ni kan känna er trygga med oss som leverantör.

Vi har egna montörer och originalhantering samt designer i huset. Dessutom har vi ett mycket stort kontaktnät när det är någoting unikt som måste skräddarsys. Vi är aldrig främmande för en utmaning!

Vi vill gärna hjälpa er att nå era mål genom att vara ert perfekta bollplank via chat, telefon, epost och “på riktigt”

like

Deadlines

Vi vet att det är extremt viktigt att hålla utlovade leveranstider. Det finns manga aktörer på marknaden som importerar alla sina trycksaker och bara fungerar som en mellanhand, detta ger långa leveranstider och en otrygghet när det kommer till feltryck och kvalitet. Vi har både egna maskiner i Europa och egen produktion I Sverige för att säkerhetsställa leveranssäkerheten till er.

like

Embalage

Alla våra produkter funktionskontrolleras innan vi levererar. Eftersom att många saker är känsliga så hanteras samtliga ärenden på våran logistiksavdelning manuellt av erfarna lagerarbetare som ser till att allt embaleras på rätt sätt.

like

Miljöarbete

Vi försöker jobba med så miljövänliga alternativ som möjligt. Många produkter är pvcfria och vi använder miljöanpassat bläck. Fråga oss gärna om miljövänligare alternativ när ni beställer av oss.

like

Montage

Vi åker gärna ut på montage när det inte finns möjlighet att göra dem i våra lokaler. Vi har en egen lastbil med möjlighet att frakta stora plåtskyltar som annars enkelt kan skadas på terminalen hos fraktbolagen. Dessutom har vi plats med alla våra verktyg och trycksaker för ett smidigt och snyggt montage hos er!