Skyltar

Vi tillverkar banderoller i alla storlekar med ditt unika budskap, med många tusentals kvadratmeter tryckta under åren så vill vi gärna kalla oss för experter inom området. Vi har både tillverkat och monterat banderoller i stora och små format med många olika sorters efterbehandlingar. Fråga oss gärna om råd om vilken lösning som passar just dig. Banderoller är ett väldigt kostnadseffektivt sätt att synas. Från stora kampanjer, insynsskydd och som informationsbärare i mindre format.

Hög kvalitet

Med modern maskinpark

10+år

Lång erfarenhet i branschen

5000+ Projekt

Med nöjda kunder

Prisexempel

Våra banderoller är tryckta i absolut högsta tryckkvalitet på tyska kvalitetsmaterial. Många olika varianter av efterbehandling finns att få på förfrågan. Fråga oss gärna vi är experter. De vanligaste materialen att trycka banderoller är på Mesh (perforerad pvc) som är perfekt riskerar att blåsa bort eller där man vill ha en lättare banderoll tex i stora fasadvepor, eller Frontlit som är en tät banderoll med skarpare tryck. Båda tillhandahåller vi till samma pris.

Vår prissättning beror på tid och upplaga. Vi tillhandahåller banderoller tryckta i expressfart i egen utrustning samt importerade banderoller tryckta i annat EU-land med snabba transporter.

4st 3x1m banderoller tryckta express hos oss ca 3000kr med leverans inom 3arbetsdagar

4st 3x1m banderoller importerade 1800kr med leverans inom 7arbetsdagar

Eventuella originalarbeten, frakt och moms ingår ej.