Säkerhetspolicy

Sekretessfrågor  kan vara förvirrande . Denna sida förklarar vår syn på integritet på Banderoll.se och hur det påverkar dig.

Kort version

Vi samlar in anonym statistik om ditt besök , liksom vilka av våra sidor du visade

Vissa 3: e part som Facebook, Instagram och Youtube kan veta att du besökt denna webbplats , om du använder deras tjänster . Vi kan inte kontrollera det. Men vi tror inte att detta insamlande utgör något hot mot dig.

Om du registrerar dig hos oss är vi mycket noga med att hålla din information säker och vi kommer aldrig att dela den med andra utan ditt uttryckliga tillstånd.

Vi delar aldrig dina data med 3: e part , utom för att hjälpa oss att leverera våra produkter & tjänster till er.

Detta är bara de viktigaste punkterna. Fortsätt att läsa för det finstilta.

Mäta våra besök

Vi mäter besökare till vår webbplats med hjälp av Google Analytics. De registrerar vilka sidor du besöker på vår webbplats , hur du kom till vår banderoll.se och en del grundläggande information om din dator . All denna information är anonym - så vi vet inte vem du är, bara att ”någon” besökt oss.

Den information vi samlar in från Analytics hjälper oss att förstå vilka delar av våra hemsida som är mest intressanta , hur människor kommer till vår webbplats och så vidare. Liksom de flesta webbplatser, använder vi denna information för att göra vår webbplats bättre.

Facebook , Instagram och andra sociala nätverk

Dessa tjänster ger sociala knappar och liknande funktioner som vi använder på vår webbplats - till exempel på "Gilla" och " Dela "-knapparna . För att göra det bäddar vi in kod som de ger oss och det är ingenting som vi styr över själva.

För att knappar ska fungera och veta om du är inloggad , till exempel på Facebook används detta för att visa att " x av dina vänner gillar detta " . Vi har ingen tillgång till din information , inte heller kan vi styra hur dessa nätverk använder den.

Sociala nätverk kan därför veta att du tittar på banderoll.se, om du använder deras tjänster (det är inte säkert att de gör det, men deras politik kan komma att ändras) Eftersom vår hemsida strävar efter att vara helt oförarglig vill vi föreställa oss att detta är inte ett bekymmer för de flesta av våra användare .

Om du registrerar konto hos oss

När du registrerar konto hos oss kommer vi att spara de uppgifter som ni ger oss gällande namn, kontaktinfo, leveransadresser osv. för att kunna leverera & kontakta er.

Vi kommer också att samla in och lagra information om din användning av våra tjänster för att förbättra dem. Vi spara vilka funktioner som används och när.

Vi loggar också konto och transaktionshistorik för redovisningsändamål, samt för att övervaka vår verksamhet.

E-post

Vi kan skicka e-postmeddelanden angående leverans eller fakturor.  Om du väljer det kan vi komma att skicka vårt nyhetsbrev till er! Men ni kan avregistrera er via ditt konto eller via avregistreringen i våra nyhetsbrev. Vi kommer aldrig att ge dina personuppgifter eller e-postadress till tredjepart.

Säkerhet

Banderoll.se har många försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust , missbruk eller ändring av din personliga information . Dessa försiktighetsåtgärder är tillexempel.

Hårdvara lagras på säkra datacenter bakom brandväggar

All åtkomst till information gällande ditt konto begränsas av lösenord

Självklart är du ansvarig för att hålla ditt lösenord och användaruppgifter konfidentiellt . Ingen på Banderoll.se kommer någonsin att be dig om ditt lösenord, så du ska inte lita på någon som ber dig om det.

Uppdateringar av denna policy

Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy när som helst, särskilt som tekniken förändras . Du kan alltid kontrollera denna sida för den senaste versionen . Vi kan också meddela dig om ändringar till vår sekretesspolicy via e-post .

Några frågor?

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy eller dina personuppgifter , skriv till oss via e-post, ring eller chatta med oss.